Νέο Blade Runner !

Φαίνετε ότι ο Ridley Scott επιστρέφει στις SF ρίζες του για τα καλά . Μετά απο το prequel  του Alien με τίτλο Prometheus που θα κυκλοφορήσει το 2012 ( και για το οποίο τα νέα από το comicon είναι ενθουσιώδη) , ανακοίνωσε ότι το επόμενο project του θα είναι ένα έργο επιστημονικής φαντασίας στο κόσμο του Blade Runner. 






Ο Andrew Kosove , ο παραγωγός που απόκτησε τα δικαιώματα για το Blade Runner , έκανε ένα meeting με τον Ridley Scott , με βασικό θέμα συζήτησης ένα reboot του κόσμου αυτού. Αυτό που συζήτησαν σε βάθος είναι πως θα μπορούσε ένα νέο έργο να ξεχωρίσει τόσο από το αυθεντικό όσο και από τα πολλά άλλα έργα που ακολούθησαν και απέδωσαν φόρο τιμής στο αυθεντικό Blade Runner. 






"Όλα όσα κάνει ο  Ridley  ως κινηματογραφιστής θέλει να είναι είναι φρέσκα​​," είπε ο Kosove . "Πιστεύω ότι βλέπει μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι που είναι εντελώς πρωτότυπο και ξεχωριστό  από το πρώτο « Blade Runner ». "


Η συνάντηση κατέληξε σε συμφωνία και πλέον το project περιμένει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή μέσα στο 2013. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Games

Αναγνώστες

Lorem Ipsum