Δικαστής Ντρέντ 1.2

Ο δεύτερος τόμος του Δικαστή Ντρέντ είναι πλέον έτοιμος , ενώ έχει ξεκινήσει η παραγωγή του τρίτου τόμου. Το 1.2  θα είναι στα σημεία πώλησης τον  Νοέμβρη. Το πλάνο παραμένει ακόμα να βγαίνει ένας τόμος ανά τρίμηνο , αν και αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από την αγορά όσο και από τον φόρτο εργασίας που υπάρχει. Μέχρι να μπουν τα πράγματα σε ένα ρυθμό και να υπάρχει μια σταθερή ροή , ο πιο σίγουρος τρόπος να μαθαίνετε την ημερομηνία κυκλοφορίας είναι να παρακολουθήτε το μπλογκ.


Υποσχόμαστε ότι αν και ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις στις αρχικές εκτιμήσεις μας δεν πρόκειται να γίνουμε νέοι George R.R. Martin.

Εκτός από τον Ντρέντ αυτή την στιγμή βρίσκονται σε παραγωγή το κορυφαίο κόμικ τρόμου των Hill και Rodriguez  "Locke and Key" , καθώς και το πολυβραβεύμενο biopunk μυθιστόρημα του Paolo Bacigalupi "Windup Girl". Σύντομα θα έχουμε παρουσιάσεις και για τα δύο.

2 comments:

zade είπε...

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Στα Γιάννενα με ποιά μαγαζιά συνεργάζεστε; Γιατί έψαξα στο public και δεν βρήκα καν τον πρώτο τόμο!

Dimzar είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να το έχουν . Αν δεν το έχεις βρει , πρέπει να το ζητήσεις για να το φέρουν , γιατί υπάρχει περίπτωση να το έχει πάρει άλλο κατάστημα . Επίσης υπήρχε στο κεντρικό πρακτορείο τύπου των Ιωαννινων . Την άλλη εβδομάδα που θα είναι διαθέσιμος και ο Δεύτερος τόμος , θα αναρτήσω σε ποιες περιοχές στην επαρχία μπορείτε να τα βρείτε .

Δημοσίευση σχολίου

Games

Αναγνώστες

Lorem Ipsum