SEΛΙΝΙ 2012

Είχαμε υποσχεθεί νέα για σας αυτή την εβδομάδα και έχουμε αρκετά.

 Στα πολύ ευχάριστα νέα είναι η υποψηφιότητα του «Οι ολοκληρωμένες υποθέσεις του Δικαστή Ντρέντ 1.1» για το Comicdom Awards στην κατηγορία "Best Edition of Foreign Comic" . Αποτελεί μεγάλη μας τιμή που το αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος. Τα μηνύματα συμπαράστασης και αποδοχής αποτελούν το καλύτερο δώρο για μας για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Υποσχόμαστε ότι το 2012 θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές για τους φίλους του δικαστή Ντρέντ . Το τέλος Μαρτίου θα κυκλοφορήσει ο τόμος 2.1 που περιλαμβάνει την επική ιστορία της καταραμένης γης «The Cursed Earth» ενώ το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το 2.2 που περιλαμβάνει την ιστορία η μέρα που πέθανε ο νόμος «The day the law died» , την ιστορία στην οποία βασίστηκε το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς των 90’s του Σταλόνε. Το χειμώνα θα ακολουθήσει το ο τρίτος τόμος στον οποίο εμφανίζονται ο Judge Death ο καλύτερος villain του Ντρεντ και η Δικαστής Anderson , η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα κινηματογραφική μεταφορά του Ντρέντ με τον Karl Urban. Οι πρώτοι τόμοι του δικαστή ήταν η εισαγωγή στον κόσμο του . Από τον δεύτερο και μετά ο Ντρέντ αναδεικνύετε στο διαχρονικό ήρωα φαινόμενο της βρετανικής σκηνής κόμικς.




 Τον Μάρτιο θα είναι έτοιμο και το Locke and Key ένα από τα καλύτερα σύγχρονα Αμερικάνικα κόμικ με δημιουργό τον διάσημο συγγραφέα τρόμου Joe Hill  (Heart shaped box) , γιο του Steven King και σε σχέδιο του Gabriel Rodriguez .


To Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει  το πρώτο τεύχος του Requiem - Ο ιππότης Βαμπίρ των Mills Ledroit . Ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά κόμικς της τελευταίας δεκαετίας και νικητής του Βραβείου Eagle για καλύτερο ευρωπαϊκό κόμικ το 2008-2009/10 , ενώ ήταν μέσα στην πεντάδα των υποψηφίων για το 2011. Το Requiem είναι μια gothic ιστορία τρόμου με έντονο μαύρο και κυνικό χιούμορ και εκπληκτικό σχέδιο από έναν εκ των κορυφαίων Γάλλων καλλιτεχνών του  Olivier Ledroit.



Το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το μυθιστόρημα Το Κουρδιστό Κορίτσι (Windup Girl) του Paolo Bacigalupi . Το βιβλίο μας μεταφέρει στην Μπανκονγκ ενός κοντινού μέλλοντος όπου γη αντιμετωπίζει της συνέπειες μιας ολοκληρωτικής οικολογικής καταστροφής . Το μυθιστόρημα είναι ο κυριότερος εκπρόσωπος του νέου κύματος biopunk και είναι ένα από τα πιο πολυβραβευμένα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων ετών .



Αυτά έχουμε προγραμματίσει για το πρώτο μισό του 2012 . Σας περιμένουμε όλους στην έκθεση comicdom 2012 .

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικα νεα για το Requiem!!Θα ειναι σε graphic novel format ομως??Συγχαρητηρια και για τον Dredd οπως επισης και για το Locke And Key.Υπαρχει περιπτωση να δουμε και αλλες 2000ad σειρες στο μελλον οπως Abc warriors η Judge Anderson case files?Συγχαρητηρια και παλι...

Dimzar είπε...

Ευχαριστούμε ! Έχουμε συζητήσει για άλλη μια σειρά της 2000AD , αλλά σίγουρα όχι για φέτος. Θα ανακοινώσουμε νέες σειρές μετά το φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορα το φορματ του requiem??Θα ειναι οπως ειναι ο Dredd σε graphic novel?Ευχαριστω.

Dimzar είπε...

Το Requiem θα κυκλοφορεί όπως η Γαλλική αυθεντική έκδοση. Μια ιστορία κάθε φορά. Ο Patt Mills το κυκλοφορεί μέσω δικού του ανεξάρτητου εκδοτικού οίκου . Η παραγωγή του είναι περίπου μία ιστορία κάθε χρόνο .

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο και για την προσπαθεια και για τις επιλογες που κανετε.Προσωπικα θα σας στηριξω με ολες μου τις δυναμεις.Εχουμε αναγκη στην εποχη μας απο καθετι που εξαρει την φαντασια και μας (ταξιδευει) αλλου.Καλη συνεχεια.Κανονιστε να ερχονται και στην Επαρχια τα κομικς σας και να μην τρεχουμε απο την Καστορια (ας πουμε) στην Θεσσαλονικη για να τα βρουμε.Η να υποχρεωνομαστε τα κανουμε παραγγελια για να τα κρατησουμε στα χερια μας.

Δημοσίευση σχολίου

Games

Αναγνώστες

Lorem Ipsum