Νέα κυκλοφορία : Ο Δικαστής Ντρέντ


Στις 25 Ιουλίου κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος των Ολοκληρωμένων υποθέσεων του Δικαστή Ντρέντ , από τις εκδόσεις SEΛINI . Θα το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία ενώ μέσα στον Αύγουστο θα είναι διαθέσιμο και στα περίπτερα.


Ο πρώτος τόμος περιλαμβάνει τις αρχικές κλασσικές ιστορίες του θρυλικού ήρωα , έχει μέγεθος περίπου 160 σελίδες και λιανική τιμή 9.90 ευρώ. Τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει ο δεύτερος τόμος της σειράς.


Για περισσότερο από τριάντα χρόνια ένας ξεχωριστός ήρωας κυριαρχεί στην βρετανική σκηνή των κόμικ. Είναι Δικαστής , ένορκος και εκτελεστής , ένας αμείλικτος αστυνόμος του μέλλοντος , που απονέμει δικαιοσύνη με σιδερένια πυγμή, στους σκληρούς δρόμους της Μεγάπολις – Ένα . Το όνομα του είναι Δικαστής Ντρέντ ! Aνακαλύψτε τις ρίζες του θρυλικού χαρακτήρα σε μια συναρπαστική συλλογή graphic novels , που συγκεντρώνουν όλες τις ιστορίες του Ντρέντ σε χρονολογική σειρά , ολοκληρωμένες και χωρίς περικοπές.

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μας πεις ποιες ιστοριες ακριβως περιλαμβάνει;;

Dimzar είπε...

Ο Πρώτος τόμος περιλαμβάνει τις 32 πρώτες ιστορίες του Ντρέντ , οι οποίες ξεκινάνε από το δεύτερο τέυχος του 2000AD. Μέσα σε αυτές είναι και η πρώτη εμφάνιση του Ρίκο Ντρέντ καθώς και η κλασσική επική ιστορία του πόλεμου ενάντια στα Ρομπότ.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμενη εκδοση θα εχει τις ιδιες διαστασεις(μηκος-πλατος) σε σχεση με την αντιστοιχη Αγγλικη εκδοση?Επισης θα εχει διανομη σε καταστηματα τυπου public,papasotiriou ktl?

Ανώνυμος είπε...

Aνα δημοσιεύω τις ερωτήσεις-απορίες που έχω πάνω στην έκδοση όπως τις δημοσίευσα για πρώτη φορά στο greekcomics.gr υπό το ψευδώνυμο zade.

Τα αρχικά complete case files εκδίδονται από κάποια Βρετανική εταιρία και διατίθενται κυρίως στη Βρετανία (μέσω του ίντερνετ παντού ,αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό). Στην Αμερική μια διαφορετική εταιρία αγόρασε τα δικαιώματα του Dredd και εκδίδει με δικά της εξώφυλλα τα complete case files. Που είναι το πρόβλημα θα μου πείτε.

Κάπου διάβασα λοιπόν ότι λόγω κάποιον διενέξεων στα πνευματικά δικαιώματα τα Αμερικάνικα complete case files ΔΕΝ περιλαμβάνουν μερικές ιστορίες που περιλαμβάνονται στα Βρετανικά. Προσοχή δεν μιλάω για τις ιστορίες που δεν περιλαμβάνονται ούτε στα Βρετανικά case λόγω copyright με κάποιες μάρκες ,αλλά για ιστορίες που υπάρχουν στα Βρετανικά αλλά ΟΧΙ στα Αμερικάνικα. Οπότε ρωτώ, ισχύει αυτό; Και δεύτερον ,αν ισχύει αυτοί από την SΕΛΙΝΙ που βασίστηκαν για να βγάλουν τα Case Files τους; Στα Αμερικάνικα ή στα Αγγλικά;

Δημοσίευση σχολίου

Games

Αναγνώστες

Lorem Ipsum